Fit en vitaal in balans

Wist je dat 95% van de mensen uit balans is? Dit betekent onder andere dat de verhouding tussen omega-6 en omega-3 niet goed is. Hierdoor kun je diverse gezondheidsklachten krijgen zoals spier- en gewrichtspijn.

Zoek je naar een goede balans in je lifestyle en wil je werken aan preventieve gezondheid? Ontdek hoe je meer inzicht krijgt in je gezondheid.

Ontdek de weg naar een gezonde(re) jij!

 • spier- en gewrichtspijn
 • verminderde kwaliteit van je haar
 • verlies van elasticiteit van je huid
 • verminderde hartfunctie
 • verminderde functies van hersenen en organen

Wil jij de balans opmaken en testen hoe jouw gezondheid er voor staat? Met de balanstest zet je een stap naar een gezondere jij!

Balanstest

Hieronder zie je wat de balanstest inhoudt.

Balanstest

Persoonlijk rapport

Consult

Balancetest

Test jezelf om te weten hoe het met je gezondheid gesteld is. Je kunt dit gemakkelijk thuis doen met slechts een paar druppels bloed uit je vingertop. Deze gedroogde bloeddruppeltest (Dried Blood Spot, DBS) is ontwikkeld op basis van wetenschappelijk onderzoek en voldoet aan de Europese wetgeving.


Een DBS is net zo effectief als een bloedmonster om de vetzuren in je bloed te meten. De test stuur je met de post naar Vitas AS, een onafhankelijk vooraanstaand laboratorium in Oslo, Noorwegen. De resultaten van de test blijven anoniem.


Persoonlijke rapport

Na ongeveer 20 dagen kun jij jouw persoonlijke digitaal rapport ophalen. Hierin vind je jouw gezondheidsresultaten van de 11 vetzuren in je bloed en het volgende:

 • je omega-6:3 balans: een ongezonde verhouding tussen omega-6 en omega-3 kan ontstekingen en diverse gezondheidsproblemen veroorzaken.
 • je afweerwaarde: hoe goed kan jouw immuunsysteem infecties bestrijden?
 • je omega-3 index: een hogere index vermindert het risico op hartaandoeningen, beroertes en andere gezondheidsproblemen.
 • je mentale kracht: jouw psychologische veerkracht en het vermogen om effectief te kunnen omgaan met stress, uitdagingen en tegenslagen in het leven.
 • de vloeibaarheid van je celmembraan: hoe goed kan jouw lichaam voedingsstoffen opnemen en afvalstoffen afvoeren?
 • arachidonzuur (AA) index: Een te hoge AA-niveau kan leiden tot ontstekingsziekten zoals hart- en vaatziekten. Je kunt de AA-index beïnvloeden door je voeding en levensstijl zoals het consumeren van bepaalde soorten voedsel en regelmatige lichaamsbeweging.

Consult

In een online sessie van een uur bespreken we je testuitslagen, zodat het voor jou precies helder is wat de uitslagen van je rapport betekenen voor jouw gezondheid.

Je krijgt meer inzicht in je gezondheid en kunt concrete stappen zetten om je welzijn te verbeteren. Investeer in jezelf en zet die eerste stap naar een gezondere en gebalanceerde jij!

Let's connect!

Snel naar

SLIMRESET®

sandra@slimreset.com

06 - 21 21 5038

Bedevaartweg 45

3401 TT IJSSELSTEIN

------------------------------------------------------------------------------------------------