Meet jouw gezondheid met een Body Vitality Scan

Maak jouw gezondheid een topprioriteit. Deze scan onthult met behulp van een bioresonantie-apparaat hoe het gesteld is met jouw gezondheid.

Voorkom blokkades en klachten

Bioresonantie is een therapie die zich richt zich op de energiestromen en trillingen in je lichaam. In een gezond lichaam zijn deze trillingen in balans en zorgen ze ervoor dat alles goed functioneert.


Als iets de harmonie verstoort, bijvoorbeeld door stress, voeding of infecties, kunnen deze trillingen uit balans raken en blokkades veroorzaken.


Deze blokkades kunnen diverse klachten tot gevolg hebben, zoals;

  • vermoeidheid;
  • pijn;
  • allergieën;
  • spijsverteringsproblemen.

De kans op een ziekte vergroot, als de blokkade niet wordt aangepakt.

Afname meting

Neem de controle over je gezondheid met onze pijnloze Body Vitality Scan. Tijdens deze scan, zit je rustig op een stoel en worden er elektroden op je hoofd en in je handen geplaatst. Deze elektroden detecteren de trillingen in je lichaam.


De elektroden geven ons waardevolle informatie over je algemene gezondheid, vitaliteit en potentiële disbalansen. Zo kunnen we vroegtijdig signaleren van stress, allergieën, voedingstekorten, hormonale disbalansen en andere aandoeningen die je gezondheid kunnen beïnvloeden.


Na de scan ontvang je een uitgebreid rapport met de resultaten, een duidelijke uitleg en gepersonaliseerd advies hoe je je gezondheid kunt optimaliseren.


Plan nu jouw Body Vitality Scan en zet een stap naar een gezonder en vitaler leven!

Body Vitality Scan

Intake + sessie

Duur sessie: 60 minuten

Investering: € 88,-*

Body Vitality Scan

Vervolgsessie

Duur sessie: 45 minuten

Investering: € 47,-*

* De scan is gratis bij het afnemen van het HEALTH MISSION traject, de stofwisselingskuur van 3 maanden voor je darmen, lever en cellen die het zelfherstellend vermogen van je lichaam een boost geeft.

Let's connect!

Snel naar

SLIMRESET®

sandra@slimreset.com

06 - 21 21 5038

Bedevaartweg 45

3401 TT IJSSELSTEIN

------------------------------------------------------------------------------------------------